Krifon er en leverandør av moderne kvalitetsprodukter til hjem og hage.

Til hjemmet har vi et godt utvalg av interiørprodukter rettet mot dekorasjon, blomster og planter. Til hagen har vi kvalitetsprodukter beregnet for norske hager og forhold. Hagekolleksjonene våre inkluderer utekrukker, hagemøbler, figurer solskjerming, varmelamper og vedlikeholdsprodukter.

Du finner produktene våre i en mengde blomster- og interiørbutikker, hagesentre, byggevarehus og møbelbutikker. Vi leverer til forhandlere i hele Skandinavia.

I dag tilbyr vi varene våre gjennom fire årlige kataloger, en nettbutikk og et flott showroom. Vi er nå 20 heltidsansatte, lokalisert med hovedkontor på Nøtterøy utenfor Tønsberg, og avdelinger i Mandal, Danmark og Kina.

Vi viser fram varene våre i inspirerende showroom, og gulvarealet teller imponerende 2500m2. Hver kvadratmeter fornyes og forbedres årlig med nye varer og utstillinger. Våre forhandlere reiser fra hele landet, og får muligheten til å plukke ut sortimentet som passer til akkurat sin butikk, med god veiledning og råd fra oss.

Våre verdier og visjoner
Vi skaper verdi gjennom våre forhandlere, og har som mål å alltid tilby riktig produkt til riktig tid. Gjennom kontinuerlig fornyelse og 80% utskiftning av sortimentet hvert år, har vi alltid varer som passer inn i de siste stilene og trendene. Ved samarbeid og dialog med forhandlere våre, ønsker vi at de alltid skal ha de riktige varene å tilby markedet, og muligheten for å fornye sortimentet sitt mellom hver sesong.

Gjennom driften vår som grossist er vi alltid avhengig av å drive effektivt og ordentlig, det sikrer at vi klarer å levere produktene våre i tide og den kvalitet som forventes. Derfor investerer vi jevnlig i både drift og IT-systemer, som sikrer at vi til enhver tid kan møte de krav som forventes.

Vi er stolte av den lokale tilstedeværelsen vår, og ser på oss som en aktør i lokalsamfunnet. Gjennom DNB Ringvirkninger får vi målt noe av bidraget vårt til samfunnet hvert år.

Gjennom et samarbeidsprosjekt med Kriminalomsorgen bidrar vi til å aktivisere innsatte i Sem og Bastøy Fengsel (lenke). I samarbeid med de har vi utviklet innovative og stilige produkter som de produserer, og vi distribuerer gjennom våre forhandlere. Vi har stor tro på målet deres om å gi meningsfylt arbeid i soningstiden, og forberede de innsatte på et liv tilbake i samfunnet. Det vil igjen komme samfunnet til gode på lang sikt.

Vår historie
Krifon er en bedrift med lang tradisjon. Helt siden grunnleggelsen i 1960, av Kristian Fon, derav Krifon, har vi vært en leverandør av gaveartikler og krukker. Siden den tid har familieselskapet utviklet seg og gått videretil neste generasjon. I Mai 2018 fikk vi en ny eier i Outdoor Life Group, en Europeisk gruppe med produsenter og leverandører av hagerelaterte produkter. Gruppen har virksomheter i 8 Europeiske land og ca. 855 ansatte.

Outdoor Life Group eier fra før RKC AS i Norge som nå vil bli et søsterselskap av Krifon. RKC er en markedsledende distributør av hagemiljøprodukter i Norge, med spesialisering innen treprodukter. RKC driver distribusjonen sin fra Stokke i Vestfold, mens administrasjonen, salg og showroom er samlokalisert med Krifon på Nøtterøy.

Ønsker du å vite mer? Du kan følge oss på Facebook eller Instagram,hvor vi vil gi deg et innblikk i en grossistverden, fra varer, historier og inspirasjon som vi stolt formidler.