Krifon er en leverandør av moderne kvalitetsprodukter til hjem og hage.

Til hjemmet har vi et godt utvalg av interiørprodukter rettet mot dekorasjon, blomster og planter. Til hagen har vi kvalitetsprodukter beregnet for norske hager og forhold. Hagekolleksjonene våre inkluderer utekrukker, hagemøbler, figurer solskjerming, varmelamper og vedlikeholdsprodukter.

Linnea Hagegruppe
Linnea Hagegruppe 3-1-1

Du finner produktene våre i en mengde blomster- og interiørbutikker, hagesentre, byggevarehus og møbelbutikker. Vi leverer til forhandlere i hele Skandinavia.

I dag tilbyr vi varene våre gjennom fire årlige kataloger, en nettbutikk og et flott showroom. Vi er nå 33 heltidsansatte, lokalisert med hovedkontor på Nøtterøy utenfor Tønsberg, og avdelinger i Mandal, Stokke, Danmark og Kina.

Vi viser fram varene våre i inspirerende showroom, og gulvarealet teller imponerende 2500m2. Hver kvadratmeter fornyes og forbedres årlig med nye varer og utstillinger. Våre forhandlere reiser fra hele landet, og får muligheten til å plukke ut sortimentet som passer til akkurat sin butikk, med god veiledning og råd fra oss.

Våre verdier og visjoner
Vi skaper verdi gjennom våre forhandlere, og har som mål å alltid tilby riktig produkt til riktig tid. Gjennom kontinuerlig fornyelse og utskiftning av sortimentet hvert år, har vi alltid varer som passer inn i de gjeldende stil- og trendene. Ved samarbeid og dialog med forhandlere våre, ønsker vi at de alltid skal ha de riktige varene å tilby markedet, og muligheten for å fornye sortimentet sitt mellom hver sesong.

Gjennom driften vår som grossist er vi alltid avhengig av å drive effektivt og ordentlig, det sikrer at vi klarer å levere produktene våre i tide og den kvalitet som forventes. Derfor investerer vi jevnlig i både drift og IT-systemer, som sikrer at vi til enhver tid kan møte de krav som forventes. Vi samarbeider med ledende leverandører av logistikktjenester for å sikre forutsigbar og god vareflyt.

Vi er stolte av den lokale tilstedeværelsen vår, og ser på oss som en aktør i lokalsamfunnet. Gjennom samarbeid med andre lokale bedrifter bidrar vi til å opprettholde et levende lokalt næringsliv. Gjennom DNB Ringvirkninger får vi målt noe av bidraget vårt til samfunnet hvert år.

Krifon er Miljøfyrtårn-sertifisert 
I Krifon er vi opptatt av bærekraft og jobber kontinuerlig med å redusere våre klimagassutslipp. Det innebærer helhetlig og systematisk arbeid med tiltak innen områder som innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk.

Årlig klima- og miljørapport for 2021

Vår historie
Krifon er en bedrift med lang tradisjon. Helt siden grunnleggelsen i 1960, av Kristian Fon, derav navnet Krifon, har vi vært en leverandør av gaveartikler og krukker. Siden den tid har familieselskapet utviklet seg og gått videre til neste generasjon. I Mai 2018 fikk vi en ny eier i Outdoor Life Group, en Europeisk gruppe med produsenter og leverandører av hagerelaterte produkter. Gruppen har virksomheter i 8 Europeiske land og ca. 855 ansatte.

Outdoor Life Group eide RKC AS i Norge fra tidligere, som nå drives som en merkevare i selskapet KRIFON AS. RKC er en markedsledende leverandør av uteromsprodukter i Norge.

Ønsker du å vite mer? Du kan følge oss på Facebook eller Instagram, hvor vi vil gi deg et innblikk i en grossistverden, fra varer, historier og inspirasjon som vi stolt formidler.