Krifon utvikler, lagrer og leverer kvalitetsprodukter til fremtidens ute- og innerom. Vi hjelper til med å skape gode miljøer i hage og hus med produkter som leverer på både form, farge og funksjon

Vår historie er fra en lidenskap for hage og interiør som går langt tilbake. Fra vår lille start i 1960, grunnlagt av Kristian T. Fon, har vi vokst og utviklet oss gjennom generasjonene. Navnet vårt, Krifon, bærer med seg arven fra grunnleggeren, og minner oss om historien vår og en forpliktelse til å videreføre denne til neste generasjon. 

Når vi går gjennom vårt fantastiske showroom på Borgeskogen i Stokke, ønsker vi at du føler deg hjemme. Hver kvadratmeter er fylt med nøye planlagte produkter og utstillinger som representerer det beste av hva Krifon står for – kvalitet, stil og innovasjon. Det beste av alt er å se våre kunder og samarbeidspartnere komme hit fra hele landet, ivrige etter å finne de perfekte produktene og inspirasjon som vil berike deres egne butikker.

Ung dame med liten gutt på fanget i en hagestol inne i en hagestue. foto

Men Krifon handler ikke bare om produkter – det handler også om verdier og visjoner som vi bærer med oss. Vi tror på å skape verdi gjennom våre partnerskap, og vi streber alltid etter å tilby det rette produktet til rett tid. Gjennom kontinuerlig innovasjon og tett samarbeid med våre samarbeidspartnere, sikrer vi at vi alltid er i forkant av de nyeste trendene og behovene til våre kunder.

Som en del av Krifon-familien føler vi oss stolte av vår forpliktelse til bærekraft og samfunnsansvar. Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert, og vi jobber kontinuerlig med å redusere vår miljøpåvirkning gjennom smarte innkjøpsbeslutninger, energieffektivitet og ansvarlig avfallshåndtering.

En av tingene som virkelig gjør oss stolte av å være en del av Krifon, er muligheten til å være en del av lokalsamfunnet vårt. Med samarbeid med andre lokale bedrifter bidrar vi til å skape et levende og blomstrende nærmiljø, og det er noe som virkelig gir oss glede og stolthet. Gjennom DNB Ringvirkninger er får vi målt noe av bidraget vårt til samfunnet hvert år.

Så hvis du ønsker å bli en del av vår Krifon-familie, er du velkommen til å følge oss på Facebook eller Instagram, hvor vi deler med deg vår lidenskap, våre historier og vår inspirasjon. Sammen kan vi skape vakre hjem og blomstrende hager, og sammen kan vi gjøre verden til et bedre sted, ett produkt om gangen. Vi ønsker kort sagt å skape rammen rundt stemningen hjemme, så du kan skape minner og opplevelser du sent vil glemme.