Krifon er en leverandør av moderne kvalitetsprodukter til hjem og hage.

Til hjemmet har vi et godt utvalg av interiørprodukter rettet mot dekorasjon, blomster og planter.

Til hagen har vi kvalitetsprodukter beregnet for norske hager og forhold. Hagekolleksjonene våre inkluderer utekrukker, hagemøbler, figurer solskjerming, varmelamper og vedlikeholdsprodukter.

Du finner produktene våre i en mengde blomster- og interiørbutikker, hagesentre, samt noen møbelbutikker. Vi leverer til kunder i hele Skandinavia.

Krifon er en bedrift med lang tradisjon. Helt siden grunnleggelsen i 1960, av Kristian Fon, derav Krifon, har vi vært en leverandør av gaveartikler og krukker. Siden den tid har familieselskapet utviklet seg og gått videre til neste generasjon. I Mai 2018 fikk vi en ny eier i Outdoor Life Group, en Europeisk gruppe med produsenter og leverandører av hagerelaterte produkter. Gruppen har virksomheter i 9 Europeiske land og ca. 1000 ansatte.

Outdoor Life Group eier fra før RKC AS i Norge som nå vil bli et søsterselskap av Krifon. RKC er en markedsledende distributør av hagemiljøprodukter i Norge, med spesialisering innenfor treprodukter. RKC driver distribusjonen sin fra Stokke i Vestfold, mens administrasjonen, salg og showroom er samlokalisert med Krifon på Nøtterøy.

I dag tilbyr vi varene våre gjennom fire årlige kataloger, en nettbutikk og et flott showroom for hele Skandinavia. Vi er nå 23 heltidsansatte, lokalisert med hovedkontor på Nøtterøy utenfor Tønsberg, og avdelinger i Mandal, Danmark og Kina.

Krifon har som visjon å kunne tilby inspirasjon, produkter og kunnskap for et flottere hjem og hage. Dette gjøres gjennom tidsriktige varer, kompetente medarbeidere og ikke minst god leveransesikkerhet.

Ønsker du å vite mer? Du kan følge oss på Facebook eller Instagram, hvor vi vil gi deg et innblikk i en grossistverden, fra varer, historier og inspirasjon som vi stolt formidler.