Rødhette lekestue finner du hos mange av våre leverandører.

Ønsker du å skape et sjarmerende og morsomt lekehus på kort tid? Det er enklere enn du tror!

Et lekehus åpner døren til utallige timer med kreativitet og glede for barna, og det blir raskt et naturlig samlingspunkt for lek og moro.

Enkelt med byggesett: Velger du et komplett byggesett, er mye av arbeidet allerede gjort for deg. Disse settene leveres med alt du trenger i form av elementer, festemidler og detaljerte monteringsanvisninger. Alt du trenger å gjøre er å montere det. Bygge ditt eget lekehus har aldri vært enklere, og tar du med barna blir det en fin aktivitet å gjøre sammen.

Trenger du et fundament? Alle bygg krever en solid og jevn grunn. Du kan enkelt legge et fundament ved å bruke lecablokker eller plassere lekehuset på en platting, belegningsstein eller lignende.

Valgmuligheter: Vurder hva slags lekehus du ønsker å sette opp, da prisene kan variere fra 1000 kr til 50 000 kr. Et lekehus av høy kvalitet, som koster over 20 000 kr, vil vare i mange år og skape en unik atmosfære i hagen din. Hvis du tenker at lekehuset bare skal stå noen få år, kan du vurdere rimeligere alternativer, men forvent ikke samme kvalitet. Husk at vedlikehold er like viktig som på et vanlig hus. Lekehuset trenger jevnlig rengjøring og eventuelt maling for at det skal holde lenge.

Se alle våre produkter til barn

Hans og Grete er en solid lekestue som du kan ha i hagen i årevis!